Gå till innehåll

Intresserad av att delta på vallningsläger?

Mitt namn är Marie Bankhed och jag har tidigare i klubbens regi ordnat möjlighet för medlemmar att delta på vallningsläger och se våra hundars förmåga att valla. Jag är klubbens representant till Svenska Kroppsvallarklubben.

Varför inte ta chansen och vara med och se din hunds anlag för att valla? Vi erbjuder möjlighet till vallning i Almunge utanför Uppsala och kommer att valla på får med en duktig instruktör som väl känner till våra hundars sätt att valla och har många års erfarenhet inom fårvallning med kroppsvallande hund som våra raser tillhör.

Är du intresserad så ber vi er att svara på vilket av alternativen som ni helst deltar på senast 20 augusti.

Alternativ 1:

Vallningsläger 24-25 oktober 2020 som börjar lördag morgon med genomgång om vallningens sätt. Resten av lördagen tillbringas hela dagen med att valla och söndagen avslutas med anlagsprov (inofficiellt). Priset för lägret är 1 950 kr per ekipage, i det priset ingår det inte kost och logi. Boende och mat får ordnas på egen hand, möjlighet att ställa upp husvagn finns.

Alternativ2:

Vallningsdag som börjar på morgonen 24 oktober 2020 med genomgång om vallningens sätt. Resten av lördagen tillbringas dagen med att valla och avslutas med anlagsprov (inofficiellt). Priset är 1 150 kr, kost ingår ej.

Frågor besvaras av Marie Bankhed, vallningsansvarig SRLV

e-post: kennel@minngehke.se

facebook: Varri Söpnarby