Gå till innehåll

Aktiviteter i samband med Sundsvallsutställningen 6-7/10

UPPDATERING! Alla samlingar kommer att ske vid min husbil (Adria Matrix) med klubbloggan i framrutan. Vet ännu inte var jag kommer att stå på parkeringen, men någonstans så det inte stör utställningen.
/Elisabeth, vice ordf

___

Vad roligt att så många lapska vallhundar kommer till Sundsvall och Norra Berget till helgen! Det skulle vara roligt att träffa så många som möjligt av er och vi bjuder därför in till lite aktiviteter från fredag kväll till lördag.

För dem som kommer redan på fredag kväll tänder vi eldar vid fikaborden och grillar en bit tillsammans. Ni tar själva med det ni vill grilla eller äta. Det är naturligtvis tillåtet att komma utan att äta. När vi har ätit kan de som vill, träna hantering på sina hundar. Vi kommer att vara behjälpliga för dem som vill att någon annan ska känna igenom hunden.

På lördag morgon träffas vi kl. 9.30 vid vårt tält som står vid logen. En skylt med vår logga kommer att finnas på den. Vi börjar med en gemensam promenad på någon av slingorna som går runt Norra berget så att hundarna har hunnit känna in varandra innan alla ska i ringen.

När alla lapska har gått i ringen träffas vi igen vid tältet för lite aktivering för både människa och hund. Det blir lite trix, lydnad/allmänlydnad, nosaktivering och lassokastning.