Gå till innehåll

Spårträffar den 27 juni

På tre ställen i Sverige anordnas spårträffar lördagen den 27 juni 2020; Norrbotten/Västerbotten, Närke och Västra Götaland.

Är du nyfiken att prova på spårande med din hunden, eller är din hund redan en spårstjärna? Alla är välkomna - från valpar till seniorer, inga förkunskaper krävs! Svårighetsgrad väljer du själv. För dig som vill ha lite hjälp kommer det på varje ort kommer det finnas erfarna hundförare som kan ge dig hjälp och tips. Vill du bara följa med för att träffa andra lapska är du självklart också välkommen! Rasklubben bjuder på fika för både två och fyrbenta.
Aktiviteten genomförs i enlighet med SKK:s riktlinjer gällande covid-19. Se länk för mer information: https://www.skk.se/sv/skk-och-covid-19/installd-klubbverksamhet-under-var-och-sommar-2020/

Nedan kan du hitta all info om träffarna för de olika platserna. För frågor, kontakta ansvarig kontaktperson eller maila på aktivitet@srlv.se

Västerbotten: Tåme

Tid: Kl 10.00
Plats: Träffen kommer att hållas i mellan gamla och nya E:4:an utanför Tåme. Se kartan ovan.
Kontaktperson: Lotta Brännström och Irene Sjaunja
Anmälan: mail till: aktivitet@srlv.se skriv att det gäller träffen i Västerbotten/Norrbotten

Västra Götaland: Lindome

Tid: Kl 10.00, om det beräknas bli mycket varmt stämmer vi av vem alla som anmält sig om det är möjligt att träffas tidigare.
Plats: Från E6;an (oavsett håll), sväng av vid Kållered, följ Östra Lindomevägen tills man kommer fram till Norra Hällesåkersvägen (vänstersväng). Sen kör man längs med Norra Hällesåkersvägen några km tills man kommer till Greggered. Efter en skarp sväng upp till vänster, sedan tar man första vänstersvängen, fortsätt på Holmavägen till en y-korsningen, sväng höger in på Hultakullavägen och kör tills man kommer till en grusväg, fortsätt upp för grusvägen och parkera på grusplanen, se kartan.
Övrigt: Tyvärr finns ingen skugga på parkeringsplatsen, om det blir varmt är det en bra idé att ta med en bur till hunden som går att ställa i skuggan eller en silverduk att lägga över bilen om man har en sådan. Och glöm inte vatten till hundarna!
Kontaktperson: Jennie Prytz, 0739-98 66 87
Anmälan: mail till: aktivitet@srlv.se skriv att det gäller träffen i Lindome

Örebro län: Lindesberg

Tid: Kl 10.00, om det beräknas bli mycket varmt stämmer vi av vem alla som anmält sig om det är möjligt att träffas tidigare.
Plats: Längs väg 50, strax söder om Lindesberg. Om du kommer söder ifrån sväng första vänster efter efter att du passerat avfarten mot Yxe. Om du kommer norr ifrån, sväng första höger efter att du passerat södra avfarten mot Lindesberg. Se karta ovan
Övrigt: Det går att parkera i skuggan. Kom ihåg att ta med vatten till hundarna!
Kontaktperson: Cecilia Henriksson, 0709-61 13 03
Anmälan: mail till: aktivitet@srlv.se skriv att det gäller träffen i Lindesberg